marți, 5 septembrie 2017

WRAP UP : LUNA AUGUST

Aproape ca nu imi vine sa cred ca in luna August am reusit sa citesc atat de multe carti, incat sa nu mai fie necesar un wrap up combinat! Am fost ce e drept destul de libera, si mi-am permit sa pierd timpul citind fara a avea remuscari pentru ca nu mi-am dus pana la bun sfarsit lucrarile de la serviciu sau alte task-uri in afara serviciului. Am depasit de mult challenge-ul pe care mi l-am impus pentru 2017, asa ca mi-am permit sa-mi extind numarul de carti de citit musai de la 30 la 50 pentru ca stiu ca pot sa ajung acolo si in curand o voi face! In August am citit 6 carti, dintre care 3 fac parte din colectia Carti Romantice pe care le-am cumparat din Auchan la un pret super de 5 lei, celelalte 3 fiind fantasy, doua cumparate de pe BookDepository si ultima de pe Elefant la reducere in luna Iulie. Colectia autoarei Caroline Linden - Povesti scandaloase am inceput-o in urma cu jumatate de an, si nu am stiut ca cele 4 povesti alcatuiesc o serie completa decat acum cand am dat peste cea de a doua carte. 


Dragostea si alte povesti scandaloase este primul volum care deschide aceasta serie, iar urmatoarele carti sunt Iubiri si Scandaluri, Intre ratiune si scandal, Scandaluri Ascunse. Pe primele 3 le-am devorat la propriu si la figurat, fiind lecturi frumos scrise si lejere, care pot fi citite integral intr-o singura zi. Legatura dintre personaje este foarte frumos surprinsa si mi-a placut tumultul interios cat si intriga seriei. Despre Lordul Intunericului am numai cuvinte de lauda, si face parte asa dupa cum v-ati dat seama (sau daca nu, aflati acum) din seria Maiden Lane si urmareste aventura Fantomei din St.Giles si a doamnelor din inalta societate londoneza care nu cauta decat razbunare si pasiune.


Despre seria Fever ale lui Karen Marie Moning nu am decat cuvinte de lauda! Intriga este interesanta, putin cam domoala pe ici pe colo, dar cu putina incredere si rabdare veti descoperi o lume noua absolut fascinanta ascunsa de ochii locuitorilor din Dublin. 3 Coroane Intunecate nu mi s-a parut a fi la fel de interesanta precum precedentele carti citite in ultima luna a verii, insa nu a fost nici cea mai proasta carte citita pana acum. Sunt nerabdatoare sa citesc continuarile seriei Fever dar si finalul seriei Povesti Scandaloase, chiar si deznodamantul celor 3 Coroane Intunecate, insa din ce am citit pe internet, volumul va fi publicat in urmatoarele zile, deci mai avem putin de asteptat.

Sper ca si in luna Septembrie sa fiu atat de activa si sa pot citi la fel de multe carti pentru a termina cat mai rapid challenge-ul de pe acest an. Voi pregati in urmatoarea perioada recenzii pentru aceste carti si va voi tine la curent si cu urmatoarele wrap up-uri cat de curand! Astept cu mare drag sa imi povestiti care au fost cartile pe care le-ati devorat in aceasta vara si ce anume imi recomandati! Pupici!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu