vineri, 17 noiembrie 2017

3 pasi ESENTIALI pentru a deveni un organizator de nunti de succes!

Esti o persoana extrem de organizata si adori sa lucrezi la proiecte de amploare? Iti place sa incepi activitati si sa le duci pana la bun sfarsit, vazand rezultatele muncii tale? In acest caz, trebuie sa stii ca domeniul organizarii de nunti ti s-ar potrivi perfect!

Iata ce poti face pentru a deveni un organizator de nunti DE SUCCES!


1. Mergi la evenimente dedicate nuntilor

Un prim pas pentru a te face cunoscuta in aceasta industrie este prezenta ta la toate evenimentele ce au legatura cu nuntile. Asadar, incearca sa participi cat mai des la targuri, conferinte, expozitii si alte intalniri de acest tip. Astfel, vei avea contact direct cu potentialii tai clienti si iti vei forma o baza de date. Mai mult, investeste in imagine si creeaza-ti carti de vizita elegante, de calitate, in care sa incluzi datele tale de contact (adresa de e-mail, numarul de telefon, website-ul sau pagina de Facebook), dar si un scurt mesaj convingator. Totodata, pe Absolutoffice ai pixuri personalizate, pe care le poti oferi alaturi de cartea ta de vizita. In acest mod, vei ramane in memoria viitorilor miri si vei avea sanse reale de a fi contactata pentru colaborare.

2. Gaseste cele mai avantajoase variante pentru clientii tai

Atunci cand apeleaza la o firma sau la o persoana care organizeaza nunti, cuplurile cauta cele mai bune servicii, la preturi accesibile. De aceea, daca le vei prezenta clientilor tai variante extrem de avantajoase, din punct de vedere financiar, dar si spectaculoase, in acelasi timp, acestia te vor adora! De exemplu, poti sa gasesti marturii de nunta ieftine online pe Mandiva.ro si sa alegi, alaturi de viitorii miri, dintre zeci de optiuni disponibile pe site. In plus, cerceteaza piata si fa-ti o lista consistenta cu locatii pentru nunta, cofetarii, florarii si alte servicii utile.

3. Creeaza-ti un portofoliu

Daca iti doresti sa ai foarte multi clienti, trebuie sa le prezinti acestora un portofoliu atractiv. Mai exact, creeaza variante personalizate si construieste planuri pentru nunti tematice. De exemplu, le poti oferi viitorilor miri pachete speciale, in functie de pasiunile si preferintele lor. Totodata, include in portofoliu fiecare proiect de succes la care ai lucrat pana in prezent! Astfel, cei ce te contacteaza pot vedea exact serviciile pe care le poti oferi si modul tau de abordare.


Asadar, daca te gandesti sa incepi o astfel de afacere sau esti, deja, organizator de nunti, tine cont de aceste tips-uri, pentru a avea mereu rezultate exceptionale si pentru a te diferentia de competitori!

Un comentariu: