miercuri, 22 noiembrie 2017

Top 5 hobby-uri interesante ale femeilor moderne

Femeile de astazi sunt diferite de cele de odinioara. Ele se implica trup si suflet in tot ceea ce intreprind si simt o nevoie tot mai mare de a acumula cunostinte, de a face cariera in profesia pe care si-au ales-o, isi doresc sa lucreze si sa demonstreze ca pot face aceleasi lucruri pe care le duc la bun sfarsit barbatii. Femeia moderna este inteligenta, pasionata, cauta in fiecare zi provocari noi, nu ii place sa aiba timp liber si incearca sa-l umple intr-un mod constructiv. 

Daca pe vremuri hobby-urile nu erau un domeniu feminin, in general doamnele ocupandu-se de cresterea copiilor si de gatit, in vremurile acestea se observa ca pasiunile femeilor sunt din cele mai diverse, chiar intrand deseori in domenii care altadata erau apanajul reprezentantilor sexului masculin. Distractive si revigorante, pentru ca scot orice persoana din rutina cotidianului, hobby-urile au o mare influenta si asupra inteligentei, a memoriei, a capacitatii de concentrare.

Iata cele 5 hobby-uri ale femeii moderne:

1. Datorita lansarii pe internet a diferitelor platforme pe care se pot invata limbi straine, astazi doamnele si domnisoarele isi folosesc timpul liber analizand structuri gramaticale, memorand cuvinte noi si devenind astfel vorbitoare de diverse limbi straine, unele chiar vorbite de popoare aflate la mare departare de granitele tarii. Se pare ca acest hobby contribuie decisiv la cresterea inteligentei, iar femeile pasionate reusesc datorita lui sa devina mai bune in planificare, in luarea de decizii sau chiar in rezolvarea unor probleme.

2. Automobilul a devenit pasiunea femeilor care nu se lasa mai prejos decat barbatii in a cunoaste diverse informatii auto, chiar legate despre partea mecanica, despre tunning sau alte lucruri interesante. De multe ori, acestea stiu exact ce tip de anvelope se potrivesc unei masini. Pe site-ul www.Anvelope-Oferte.ro, se pot descoperi mai multe informatii utile, precum care sunt jantele la moda pentru o anumita marca de masina, cum se verifica presiunea rotilor, sistemul de franare, sistemul de directie etc.3. Gradinaritul este o activitate in aer liber care reuseste sa descatuseze si sa relaxeze dupa zile obositoare de munca. A petrece cateva ore admirand plantele din curte, stropind cu apa legumele si zarzavaturile, pomii fructiferi ori plantand diverse flori reprezinta un hobby util atat din punct de vedere fizic, cat si mental. Pentru cei care au o gradina impresionanta, nu pot rata oferta Filgarden care propune sisteme de irigatie complexe pentru pasionate.

4. Toti adora sa calatoreasca, dar este nevoie si de ceva banuti in cont pentru ca sa-si permita acest lucru destul de des. Pentru o femeie care si-a ales acest hobby, este mai mult decat evident ca nu se cramponeaza de acest aspect financiar, astfel incat nu-i ramane altceva decat sa se bucure de lipsa stresului, de locurile frumoase pe care le viziteaza si de oamenii noi cu care ia contact, de gastronomia savuroasa pe care o va gusta si de o gramada de idei inedite.

5. Daca in vremurile de de mult femeile nu erau adeptele sportului sau a practicarii acestuia, astazi ele sunt din ce in ce mai patimase in acest domeniu. Foarte multe doamne recunosc ca merg la sala de 2-3 ori pe saptamana, ca in weekend joaca cateva partide de tenis sau de volei, iar unele chiar incearca sa faca performanta sportiva si reusesc. Sportul le intareste muschii, aspectul fizic devenind unul mai placut, imbunatateste functiile creierului sau capacitatea de reactie etc.
In concluzie, femeia de astazi este plina de neprevazut, inteligenta, cu pasiuni din cele mai diverse, care-i umplu viata, oferindu-i o stare de bine.

Un comentariu: