joi, 8 martie 2018

Ce carti am citit in Februarie / February Wrap Up

Nu am fost suficient de activa in luna Februarie in mediul online si nici nu mi-am permis sa citesc atat de mult pe cat mi-as fi dorit pentru alte treburi au avut prioritate dar totusi luna nu s-a incheiat fara ca eu sa citesc macar ceva micut... Cum ziceam, am avut multa treaba si mi-a fost greu sa tin pasul cu toate luna aceasta dar asa printre pauza si mai ales inainte de culcare, mi-am rupt putin din timpul de odihna si am mai rasfoit putin astfel ca am reusit sa citesc doar doua carti de la cap la coada. Am ales ceva lejer pentru ca stiam ca nu voi putea tine pasul cu toata agitatia din jur asa ca pe lista am bifat o carte romantice si una young adult dupa cum urmeaza: Dorintele unui Duce si Pana ne vom revedea despre care va voi vorbi pe scurt de data aceasta. 

1. Dorintele unui duce - Vicky Dreiling
Dorintele unui duce de Vicky Dreiling nu a fost tocmai pe placul meu pentru ca actiunea a fost lenta, lipstita de evenimente. Nu s-a intamplat nimic interesant in carte si chiar pot spune ca i-a lipsit cu desavarsite sarea si piperul dar cu toate acestea m-am tinut sa o termin de citit pentru ca mi-am propus ca indiferent daca imi place sau nu, sa termin orice carte inceputa pentru ca lectura suplimentara nu strica niciodata! In Dorintele unui Duce facem cunostinta cu Lucy, protagonista cartii care urmareste sa obtina un post de profesor de dans la unul dintre cele mai bune studiouri pentru a putea obtine un venit decent pentru ea si bunica ei, dar vremurile grele si o intalnire neasteptata in miez de noapte o fac pe tanara dansatoare sa isi lase garda jos si sa-si piarda din focus visul cel mai mare. Cu toate acestea, se poate spune ca intalnirea unui duce nu poate di chiar de rau augur atat timp cat acesta este un domn galant de maniere bune si un fizic impresionant. Visele insa au nevoie de mult pentru a deveni realitate iar Lucy nu isi poate gasi locul in lumea plina de rautati si prejudecati ale aristocratiei londoneze. Daca va reusi sau nu sa invinga Lucy piedicile, ramane sa descoperiti chiar voi! 

2. Pana ne vom revedea - Renee Collins 
Cu totii stim ca uneori povesti YA pot deveni pline de clisee dar alaturi de Cass si Lawrence vom trai o poveste de iubire putin atipica de data aceasta! Cum ar fi daca vacanta de vara ti-ai cunoaste marea dragoste, care t va marca pe viata? Probabil ca vei crede ca esti cea mai norocoasa femeie de pe pamant, dar ce vei face atunci cand vei descoperi ca sortitul nu face parte din lumea ta? Este oare un vis sau realitate? Cassandra stie ca nu are cum sa fie doar un vis pentru ca Lawrence este cat se poate de real, iar intalnirile de pe plaja sunt revelatoare pentru cei doi tineri care incearca sa-si traiasca povestea de dragoste in cele cateva saptamani care le-au mai ramas la dispozitie pentru ca povestea lui Lawrence este una cu un final trist... sau poate nu? Poate oare o simpla adolescenta sa schimbe viitorul si sa-i ofere lui Lawrence viata pe care nu a stiut ca o poate avea? Cum va afecta schimbarea lucrurilor din trecut, mersul lucrurilor din viitor? O vara plina de incercari si o poveste de dragoste care depaseste barierele timpului va asteapta in cartea Pana ne vom revedea de Renee Collins, carte publicata in colectia editurii Leda  Edge.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu