joi, 8 august 2019

Suferi de calvitie? Alege o peruca din par sintetic pentru un look desavarsit!

Cu toate ca traim intr-o lume tehnologizata in care accesul la informatii este facilitat de catre gadget-urile precum ar fi telefonul sau tableta, numeroase persoane inca nu stiu cum sa se foloseasca de toate acestea corespunzator astfel ca apar numeroase lacune informative in viata de zi cu zi. Numeroase femei din secolul XXI considera ca leacurile babesti ori sfaturile date de prietenele de la piata sunt cele mai adecvate pentru tratarea diferitelor afectiuni, cu toate ca au in proportie de 90% acces nelimitat la o sursa online de informare pe site-urile de specialitate ori de la diversi medici. 


Stiati ca sunt femei in Romania care sufera de calvitie din motive de sanatate sau dezechilibre hormonale dar cu toate acestea, inca nu au reusit sa ajunga la un medic sa trateze problema corespunzator pentru ca nu stiu ca aceasta afectiune este un simptom prematur al diferitelor boli cronice? Multe dintre acestea efectiv nu trateaza problema cu seriozitate ori o considera a fi un lucru banal, insa calvitia nu este usor de trecut cu vederea in sociatatea de astazi in care aspectul fizic este un factor decisiv in obtinerea unui job sau a unei performante ridicate pe nivel profesional. Calvitia ne afecteaza mai mult decat ne asteptam! Pe plan psihologic poate produce o usoara depresie prin schimbarea imaginii de sine, iar numarul de femei de varsta mijlocie afectate de calvitie este din ce in ce mai mare. Neglijenta, dieta alimentare saraca in vitamine si o rutina de ingrijire necorespunzatoare sunt cateva dintre cauzele care pot influenta calitatea vietii si a firului de par. 


O rutina de ingrijire lipsita de produse adecvate ori de o folosire exagerata a produselor de colorare pot deteriora intr-un timp relativ scurt un par sanatos. In cazul in care calvitia s-a instalat deja de timpuriu, solutia cea mai indemana pentru a imbunatati starea de spirit si implicit aspectul fizic este reprezentata de una dintre perucile sau extensiile de par sintetic. Aceste accesorii au scopul de a acoperi temporar sau permanent zonele de calvitie. Nu este usor sa accepti ideea ca vei fi purtator de peruca si cel mai probabil numeroase persoane vor considera peruca drept un moft sau o investitie fara succes insa personal consider ca o peruca este absolut necesara mai ales pentru ca imaginea este foarte importanta atunci cand ai un job care pune foarte mult accentul pe aspectul fizic placut (customer service de exemplu). Puteti gasi numeroase modele Mola peruci sintetice daca sunteti in cautarea unui accesoriu de acest gen insa nu uitati ca un control medical va poate ajuta in intelegerea mai pe indelete a problemelor de santatate care provoaca caderea parului!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu